BLOGS


Een blog (afkomstig van het woord weblog) is een online medium over interessante ontwikkelingen, actualiteiten, bedrijfsaangelegenheden, persoonlijke zaken, politiek of werk en thema (vakgebied).

Informatief

Relevant

Tips en tricks

Bel 020 6199105


Hoe presenteer je je briefing?

Hoe presenteer je je briefing?

26-11-2015

Wist je dat de mensen die tijdens je presentatie recht tegenover je gaan zitten het meest kritisch zijn? Een van de wetenswaardigheden die tijdens de training Presentatievaardigheden Briefen Debriefen van De Wolf Training & Advies (DWTA) naar voren kwam. Leidinggevenden en OPCO´s die dagelijks voor hun basisteam in Purmerend de briefing verzorgen volgden deze training. Het briefingproces is wel helder maar hoe geef je daar persoonlijk invulling aan? En ben je dan effectief in je informatieoverdracht?

Communicatie Project Beter informatiegestuurd werken (Politie Intranet)

Radicalisme bestrijden met EU-programma TerRa Toolkit

Radicalisme bestrijden met EU-programma TerRa Toolkit

20-11-2015Reinder Smit

De onrust in Europa houdt aan na de terroristische aanslagen in Parijs. Het lijkt hierdoor belangrijker dan ooit om radicalisering tegen te gaan. Volgens radicalisme expert Arjan de Wolf kun je veel meer doen dan tegen radicalisme te vechten. Met het EU-programma TerRa Toolkit wil hij radicalisme voorkomen.